Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Dus zijn we blij met alle handjes die elk op zijn eigen manier helpt onze doelen te verwezenlijken. Op dit moment zijn we op zoek naar mensen voor onderstaande rolbeschrijvingen.

Meedoen aan onderzoek?

Er wordt heel veel onderzoek gedaan in Nederland naar FTD. Meehelpen kan daarom ook door je als persoon met FTD of als naaste op te geven voor onderzoek. Soms is het fundamenteel onderzoek, dus waar er gezocht wordt naar bijvoorbeeld de werking van de hersenen, maar zo nu en dan zijn er ook al medicijn onderzoeken.

Panelleden gezocht voor YOD-Included

In november vorig jaar werd er aangekondigd dat het landelijk consortium YOD-INCLUDED, waar ook FTD Lotgenoten deel van uit maakt, een enorm geldbedrag toegewezen heeft gekregen voor grootschalig onderzoek naar Dementie op Jonge Leeftijd. [meer]

FTD beter bekend maken?

Zo nu en dan wordt er in de media aandacht besteed aan FTD. Hiervoor ontvangen wij dan ook met enige regelmaat verzoeken van omroep-medewerkers, journalisten of programmamakers of wij mensen kennen die mee zouden willen werken. Soms wordt er gezocht naar een specifiek profiel, soms naar mensen met FTD, soms naar mantelzorgers. Wilt u meer weten of dit wat voor u is? Neem contact met ons op via de mail.