2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Avatar fotoHendrik-Jan
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 10

  Beste allemaal,

  Het is even wat stil geweest maar het is gelukt. Ik heb een programma geschreven om de oude forum berichten te kunnen inlezen naar de nieuwe website. De berichten staan al op een test omgeving en dat ziet er goed uit op een paar kleine dingen na. Deze onderstaande dingen wil ik eerst oplossen voor de migratie op de echte site.
  – De opmaak codes zoals [b] moet vervangen worden door <b>
  – attachments werken nog niet op het nieuwe forum dus ook de import werkt nog niet

  Verder kunnen de berichten niet gekoppeld worden aan de originele gebruiker, omdat deze (mogelijk) niet bestaat in de nieuwe omgeving en in ieder geval anders geïdentificeerd wordt in het systeem. Om dit op te vangen heb ik wel de informatie op de achtergrond bewaard. Ik hoop op korte termijn de naam nog op een of andere manier zichtbaar te maken.
  Ten slotte is het belangrijk om alvast te beseffen dat, net als de vorige import tig jaar geleden, de berichten te lezen zijn, maar dat reacties erop niet mogelijk zullen zijn.

  Mocht er iemand zijn die wil mee testen of het er een beetje uitziet en voldoende werkt, dan horen we dat natuurlijk graag.
  Hendrik-Jan

  Moderator
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 13

  Hoi Hendrik-Jan, fijn dat er al wat stappen gezet zijn en het oude forum met een schat aan informatie binnenkort online komt. Ik hoop dat er ook anderen zich aanbieden om met ons verder te testen en als klankbordgroep forum gebruikers willen optreden. Daarom ontvangen we graag reacties om mee te denken / werken!

  Hartelijke groet,
  Hans (moderator in opleiding)

  • Deze reactie is gewijzigd 2 weken, 6 dagen geleden door Moderator.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.