Op 24 september 2022 organiseerde FTD Lotgenoten voor de 5e keer een symposium, DE kans voor zorgprofessionals om zich te verdiepen in FTD.

Het volgende symposium staat alweer in de planning voor 2024!

In 2019 en 2022 is het symposium als zeer waardevol ervaren door alle aanwezigen. Help jij mee om ook in 2024 weer een waardevol symposium neer te zetten en te zorgen dat de zaal weer vol zit?

Wij zijn nog op zoek naar sprekers.

In tegenstelling tot eerdere keren waar het programma vanuit het netwerk al snel vol was, willen we nu een brede oproep doen. Heb jij op onderzoeksgebied, zorg, mantelzorg, casemanagement of anders ervaring op het gebied van FTD, dan nodigen wij je graag uit om je aan te melden als spreker.

Stuur ons jouw pitch, jouw verhaal met FTD of jouw geweldige onderzoeksresultaten naar info@ftdlotgenoten.nl

Met dit symposium willen we graag de mogelijkheid bieden aan zorgverleners, professionals en mantelzorgers om hun ervaringen en expertise over FTD te delen en met elkaar te verbinden. We onderzoeken de mogelijkheid om te zorgen voor accreditatie van het symposium.

Heb jij interessante, waardevolle informatie en kennis te delen met jouw collega`s, of wil je graag leren en ervaringen horen van mantelzorgers over FTD in de praktijk, zet dan alvast de 24ste september in je agenda.