Laden Evenementen

In samenwerking met het Young Dementia Network organiseert het Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd ๐—ฎ.๐˜€. ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ3.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ4.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ een webinar. In deze webinar wordt de ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ช๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™Ÿ๐™ค๐™ฃ๐™œ๐™š ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™š๐™ฃ ๐™๐™ช๐™ฃ ๐™›๐™–๐™ข๐™ž๐™ก๐™ž๐™š๐™ก๐™š๐™™๐™š๐™ฃ tijdens de diagnostische fase besproken.

(LET OP: de tijden die elders gecommuniceerd worden zijn VK tijden, in Nederland is het dus 1 uur later. Van 13.00 tot 14.00 uur)

Janne Papma, hoofd van het Alzheimercentrum Erasmus MC, gaat op basis van haar klinisch onderzoek in op de manier waarop zorgprofessionals zorg en ondersteuning kunnen bieden tijdens dit diagnoseproces. Ook bespreekt ze hoe een brug geslagen kan worden tussen de diagnose zelf en de ondersteuning na de diagnostische fase.

Verder is er een panel bestaande uit experts – met onder meer neuroloog Harro Seelaar – die verder op het onderwerp zullen ingaan.

Meer informatie kan je vinden op de website van Young Dementia Network
๐—”๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3Oxt94R
Ga naar de bovenkant