EXTRA FTD Lotgenotendag - Behoeftenonderzoek Hersenstichting ONLINE

Kalender
FTD Lotgenoten
Datum
04.08.2023 1:00 pm - 3:00 pm
Boek deze activiteit!
Registratie eindigt op 04.08.2023 1:00 pm

Beschrijving

EXTRA FTD Lotgenotendag - Zaterdag 8 april 2023

De Vrije Universiteit voert in opdracht van de Hersenstichting een onderzoek uit om te analyseren op welke gebieden er meer onderzoek nodig is. 

Dit wordt gedaan door middel van groepsgesprekken (online en offline) met mensen met een hersenaandoening, hun naasten en zorgprofessionals. Ieder groepsgesprek focust op één bepaalde hersenaandoening.

FTD Lotgenoten is benaderd om te zien of wij een groep kunnen samenstellen om over FTD te praten: Waar loop je tegenaan als mantelzorger, welke hulp/informatie mis je etc

De resultaten van deze groepsgesprekken gaan de Hersenstichting richting geven bij de initiëring van toekomstige (onderzoeks)projecten.

Uiteraard helpen wij graag hierbij en daarom hebben we een EXTRA lotgenotendag toegevoegd op zaterdag 8 april van 13.00-15.00 uur.

Deze zal ONLINE plaatsvinden en Carina Pittens (Assistent Professor Patient Involvemant aan de Vrije Universiteit) en één van haar collegas zal het gesprek leiden. Dit is een uitgelezen kans om jouw ervaringen te delen met een partij (de Hersenstichting) die de middelen heeft om nieuw onderzoek te initieren!

Als je mee wil praten, meldt je dan bij ons aan via de gebruikelijk link.

Voorafgaand aan zaterdag 8 april ontvang je dan meer informatie, waaronder een aantal vragen waar je vast over na kan denken. Ook moet je toestemming geven dat het groepsgesprek opgenomen zal worden, om de informatie later te kunnen verwerken.

 Doen!

Boeking informatie

Capaciteit
12
Geboekte e-tickets
6

Nieuws

doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits