Lotgenotendag met Saskia Danen: Technologie en dementie

Kalender
FTD Lotgenoten
Datum
07.01.2023 1:00 pm - 4:00 pm
Locatie
The Netherlands, Utrecht, Utrecht, 3582GE, Koningsweg, 2
Registratie voor de activiteit is geëindigd op 07.01.2023 1:00 pm, boeken is niet meer mogelijk.

Beschrijving


Zaterdag 1 juli komt Saskia Danen, tijdens de 66e lotgenotendag een workshop geven over technologie en dementie.

Bij het woord “technologie” zal bij menigeen al de nekharen omhoog gaan staan, maar er zijn veel handige hulpmiddelen beschikbaar die het leven van iemand met FTD en zijn/haar mantelzorger ECHT makkelijker kunnen maken. Saskia komt er over vertellen en na afloop zal je genoeg kennis hebben om deze hulpmiddelen in jouw situatie in te zetten!

Uiteraard is er ook altijd tijd voor het delen van ervaringen en uitwisselen van tips. Kom je ook?

13.00: inloop met koffie, thee, koekjes

13.30: aanvang van de lotgenotendag

16.00: einde

Locatie:
Rode Kruisgebouw Utrecht
Koningsweg 2
3582 GE UTRECHT

Parkeren is gratis in de straten rondom het gebouw.

LET OP: aan de andere kant het (oude) spoor moet je wel betalen!

Saskia is geen ontbekende voor FTD Lotgenoten. Als ervaringsdeskundige is Saskia betrokken bij vragen die ons vanuit de wetenschap bereiken en Saskia vertegenwoordigt FTD Lotgenoten bij het kenniscentrum dementie op jonge leeftijd. Dit zegt Saskia op haar LinkedIn pagina:

“In de zorg werken mensen met passie en hart voor de zorg. Er gebeuren mooie dingen, maar ik ben er van overtuigd dat de zorg nog beter en leuker kan worden. Dat kan o.a. door professionals en ook mensen met een aandoening, zoals dementie en hun mantelzorgers meer in hun kracht te zetten. Verpleegkundigen, verzorgenden en ervaringsdeskundigen staan daarom centraal in mijn projecten en trainingen.

Ik geef met veel plezier trainingen waar vakinhoudelijke kennis gecombineerd wordt met professionele ontwikkeling. Daarnaast ben ik graag betrokken bij vernieuwende projecten die de zorg voor de patiënt beter en het werk van verpleegkundigen en verzorgenden makkelijker en leuker maakt. Ik probeer bruggen te slaan tussen de praktijk, beleid, onderzoek en onderwijs. Ik werk graag samen met bevlogen mensen.

Thema’s die me aanspreken: dementie, (kwetsbare) ouderen, geriatrie, delier, depressie, wet Zorg & Dwang, levenseindezorg”

Boeking informatie

Capaciteit
30
Geboekte e-tickets
3

Nieuws

doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits