FTD lotgenotendag zaterdag 22 mei 2021 - de notaris

Op het symposium van 17 nov. 2016 was daar notaris Erwin Kienhuis. Erwin komt op zaterdag 22 mei 2021 op onze lotgenotendag. 

Zijn er vragen stel deze dan ook al vooraf, mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan geven wij deze alvast door. 
Dan kan Erwin zich verdiepen in de vragen mochten er toch ook vragen bijzitten die anders zijn bij FTD dan bij een andere vorm van dementie. 

Notaris mr. Erwin Kienhuis gaf onomwonden toe dat er veel notarissen koudwatervrees hebben als het om dementie gaat. Ze denken dan al snel: wilsonbekwaam. En wilsonbekwaam is een vaag begrip waar geen wettelijke omschrijving voor bestaan. Iedere notaris moet zelf inschatten of iemand nog wilsbekwaam is en dus een rechtsgeldige handtekening mag plaatsen. Zijn belangrijkste boodschap is dan ook: je bent al snel te laat met het regelen van zaken. Is er een eigen huis, vermogen, een onderneming, een oud testament of oude huwelijkse voorwaarden, ga dan zo snel mogelijk naar een notaris. Daar regel je een levenstestament of notariële volmacht, update je het testament, hef je huwelijkse voorwaarden op of trouw je juist om zaken goed te regelen.

Kom je ook? Van harte welkom! 15.00 Online. 
meld je aan via de agenda op de website.

 
 

Nieuws

Agenda

6 nov
57e FTD lotgenotendag
Datum 06-11-21 1:00 pm - 5:00 pm
doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits