Oproep voor onderzoek dementie & werk, Carine Provoost, arts in opleiding tot bedrijfsarts.

Onderstaand bericht komt van Carine Provoost, arts in opleiding tot bedrijfsarts. Graag komt ze in contact met mensen met dementie, en bij ons dus mensen met FTD. Zie de oproep hieronder. 

We hebben aangegeven dat dit waarschijnlijk erg moeilijk is bij Frontotemporale dementie, maar wellicht zijn er toch mensen die kunnen meewerken hieraan, want alle input is belangrijk! Juist om te laten zien hoe het gaat. 

En anders kunnen wellicht de partners vertellen hoe het bij hen is verlopen. 

Maar overleg dit met Carine.

 

Oproep voor onderzoek dementie en werk!

Hebt u in de afgelopen 2 jaar de diagnose dementie gekregen? En hebt u nu of had u op dat moment een werkgever? Dan hoop ik dat u met mij in gesprek wilt gaan over hoe het verder ging met u op uw werk.

In de komende maanden zal ik een klein onderzoek doen naar de ervaringen van mensen met dementie en de mogelijkheden om aan het werk te blijven, ondanks hun beperkingen. Wat hielp om (een deel van) het werk te kunnen blijven doen? En tegen welke problemen liep u juist aan? Door uw ervaringen te delen kan de begeleiding van mensen die op een later moment de diagnose dementie krijgen, verbeterd worden. Ik zoek hiervoor enkele mensen die mij, samen met hun partner of een andere mantelzorger, hun verhaal willen vertellen. 

Wilt u hier aan meewerken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag ontvang ik uw naam en telefoonnummer/mailadres, zodat ik u verdere informatie kan geven over het onderzoek.

 

Carine Provoost,

Arts in opleiding tot bedrijfsarts

Nieuws

Agenda

6 nov
57e FTD lotgenotendag
Datum 06-11-21 1:00 pm - 5:00 pm
doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits