Oproep Omroep MAX / Hersenstichting; meewerken aan...

 

12.3.20 UPDATE, het programma vind helaas geen doorgang in verband met het Corona Virus. Er zijn wel contacten gelegd waarvoor dank van de redactie en het blijft een programma wat nog gaat komen. 

Beste lotgenoten,

Heel graag vraag ik jullie aandacht voor het volgende.

Omroep MAX maakt in samenwerking met de Hersenstichting een nieuwe editie van het live televisieprogramma 'Geef om je Hersenen'. Op woensdag 8 april (NPO1, 21.30 uur) brengen Sybrand Niessen en Martine van Os wederom veelbelovend hersenonderzoek onder de aandacht. Omlijst met bijzondere optredens, testimonials en indrukwekkende patiëntenverhalen.

We zijn verheugd dat frontotemporale dementie ook aan bod komt in deze uitzending. De makers van 'Geef om je Hersenen'  zijn op zoek naar families die gediagnostiseerd zijn met deze hersenziekte. 

Mocht u tot deze groep behoren en heeft u interesse in mogelijke deelname aan dit fondsenwervende programma, neemt u dan contact met Omroep MAX op. Meer informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bedankt voor het lezen en wellicht tot ziens, groeten Nikole 


Bekijk Geef om je Hersenen 2019. Of andere fragmenten hier. 

In 2015 werkte Richard mee aan het programma om zo FTD op de kaart te zetten. https://youtu.be/iJJ89uP9mtw 
 

Nieuws

Agenda

18 nov
FTD Lotgenotendag over Mindfulness met Lize Jiskoot
Datum 18-11-23 1:00 pm - 4:00 pm
doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits