15 juni 2019 47e FTDlotgenotendag - Onbegrepen gedrag, handvatten...

Op deze dag gaat het over onbegrepen gedrag. Waar loop je tegen aan, wat kunnen we doen, leren van elkaar. 
Ervaringen uitwisselen. Onder begeleiding van: 

Caroline Muthert
Sinds 2001 ben ik werkzaam als gz-psychologe bij Amsta (Verpleeghuis Jan Bonga, de Beusemaecker en de Jutterij (dagbesteding)) waar ik me met name bezig houdt met de doelgroep Jonge mensen met een Dementie en mensen met Neuropsychiatrische problematiek. Op onze opname afdelingen begeleidt en behandel ik jonge mensen met een dementie zowel individueel als mediatief via het zorgteam. Bij deze doelgroep zijn we in een multidisciplinair team op zoek naar een zinvolle dagbesteding voor deze jonge mensen en proberen het probleemgedrag op deze wijze te behandelen of hanteerbaar te maken. Daarnaast maken we gebruik van basis methodieken als de empathisch directieve benadering en de sociotherapeutische leefmilieu's. 
Jacqueline Mulder 
Mijn naam is Jacqueline Mulder. Sinds 2000 verricht ik dagelijks neuropsychologische diagnostiek voor het Geheugencentrum in het HagaZiekenhuis (locatie Leyweg) in Den Haag. We onderzoeken patiënten met diverse dementiesyndromen, maar ook patiënten met een CVA, ziekte van Parkinson of alcoholprobleem.
 
*beiden nemen ze deel in de FTD Expertgroep. 

* graag willen we jullie vragen een vraag die jullie hebben omtrent onbegrepen gedrag door te geven, zodat Caroline en Jacqueline zich extra goed kunnen voorbereiden op jullie vraagstukken. mail naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inloop 13.00-13.30 in C2 koffie, thee, koekjes, onze informatietafel staat klaar, folders om mee te nemen, huisartsenbrochure ter inkijk. 

start om 13.30 
PAUZE ongeveer rond 15.00. We kijken hoe alles 'loopt'. 
17.00 EINDE 

geef je op: via de nieuwe agenda rechts op de website! "BOEK DEZE ACTIVITEIT" {op de homepage http://www.ftdlotgenoten.nl}

mede i.v.m. het huren van de juiste ruimte willen we graag weten met hoeveel personen jullie komen. 

Rode Kruisgebouw Utrecht
Koningsweg 2
3581GE UTRECHT 

Volgende lotgenotendag 16 november 2019.

28 september 2019 Landelijke Publieksdag FTD. meer info volgt, schrijf je in op de nieuwsbrief om up-to date te blijven. Doe dat hier

#endFTD #thinkFTD #FTD