De zoektocht naar het onbekende

Sandy brengt haar boek uit over de zoektocht die zij hebben gehad naar? Wat heeft Maarten! "Dementie veranderde ons leven"
Op 18 november een jaar na het overlijden van Maarten komt het boek uit en heeft ze haar boekpresentatie.

Hier zijn persoonlijke uitnodigingen voor gestuurd maar wellicht komen er nog plekken vrij. We zijn er in ieder geval bij met de FTDlotgenoten. 
De voorverkoop is van start gegaan. 2,00 gaat rechtssteeks naar het goede doel. Een doel dat heel dichtbij Sandy en Eva ligt. Later meer hierover. 
Het boek is binnenkort te koop in verschillende winkels in Oss en volgens mij ook in Heesch. En op 19 & 21 november bij Sandy aan huis. 

mail om een boek te reserveren naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zie foto hierboven. Reserveren kan t/m 22 okt. 

Boeken zijn daarna na 19 november weer te bestellen. Dit omdat Sandy het allemaal in eigen beheer heeft. 

Dank je wel Sandy voor het delen van je verhaal, we hopen dat velen het gaan lezen en er steeds meer bekend wordt over FTD, het hoe en wat.. 
welke ingewikkelde paden er belopen moeten worden, welke ballen er hoog gehouden worden, waar loop je tegenaan. Wat moet er anders! kan er anders.... 
Dat er meer oog komt voor de jonge kinderen, plekken waar men goed kan wonen, de financiele problemen, en, en, en.... 

Meer info staat ook op: https://www.facebook.com/dezoektochtnaarhetonbekende/