Met FTD in het verpleeghuis

VOLGENDE LOTGENOTENDAG 25 SEPTEMBER

Na een enerverende lotgenotendag in maart hebben wij gekozen voor met FTD in het verpleeghuis als thema voor de volgende lotgenotendag. Wat zijn uw ervaringen? Wat gaat er vaak fout en waarom? Zijn er ook positieve ervaringen? En waarom gaat het dan wel goed? Waar kan ik op letten als ik een huis uitzoek?

We hebben als gast Klaas Jansma van Sensire uitgenodigd. Hij heeft als psycholoog inmiddels veel ervaring met FTD patienten. In het verpleeghuis waar hij werkt zijn inmiddels meerdere patienten opgevangen. Ook is hij een van de makers van de film "ontregeld".

U ben van harte welkom vanaf 13:30 bij het Rodekruis Utrecht waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. De informatie sessie begint om 14:00u en zal ongeveer een uur duren. Daarna is er, onder het genot van een drankje, gelegenheid om met elkaar ervaringen en verhalen uit te wisselen.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De contactdag van 25 september vindt plaats in:

Rodekruis Utrecht
Koningsweg 2
3582 GE Utrecht

http://www.utrechtmidden.rodekruis.nl/

Aanvang:    14:00
Zaal open:  13:30