Wil je ons symposium steunen als sponsor?

Alvast heel hartelijk dank dat je overweegt om ons Symposium 2022 te steunen als sponsor!

Sinds 2011 organiseert de Stichting FTD Lotgenoten iedere twee jaar een symposium dat geheel in het teken staat van het leven met FTD (Frontotemporale Dementie). In 2021 hebben we vanwege de coronamaatregelen helaas verstek moeten laten gaan, maar nu zitten we vol in de voorbereidingsfase voor weer een bomvol en zeer leerzaam symposium dat gaat plaatsvinden op zaterdag 24 september 2022, in de Reehorst in Ede.

De deelnemers zijn zowel mensen met FTD en hun mantelzorgers als de zorgprofessionals die tijdens hun werk met FTD te maken krijgen, zoals verpleegkundigen en verplegenden, casemanagers, ARBO artsen en bedrijfsartsen.

Wij hebben met het organiseren van deze symposia tot doel de herkenbaarheid van de symptomen FTD te vergroten zodat de diagnose sneller gesteld kan worden en het leven met FTD te vergemakkelijken door ondersteuning en informatie aan te bieden.

De stichting heeft geen enkel winstoogmerk en zijn voor de organisatie afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers en donaties. Daarnaast vragen we ook entree aan de bezoekers, maar dat bedrag proberen we zo laag mogelijk te houden zodat de drempel tot het bezoeken van het symposium ook zo laag mogelijk is.

Dus nogmaals heel hartelijk dank dat je overweegt om ons te steunen als sponsor!

Hoe jij kan helpen met jouw bedrijf of stichting?

1. Met een geldelijke donatiezijn wij het meest geholpen. Jij bepaalt het bedrag en wij sturen een factuur voor uw administratie en, indien gewenst, zullen wij de naam/het logo van jouw bedrijf of stichting als sponsor op de achterzijde van het programma vermelden waardoor de deelnemers mogelijk uw website eens zullen bezoeken.

2. Als u een service of product verkoopt dat van nut kan zijn voor de bezoekers van ons symposium dan kunt u overwegen om een stand te huren. De stand zal bestaan uit 2 tafels in de centrale ruimte en 2 lunchtickets. De kosten voor een stand zijn EUR 250. Het inrichten en bemannen van de stand is uw eigen verantwoordelijkheid, max twee personen per stand.

3. Er zal een informatietafel aanwezig zijn, naast de registratie tafel waar de deelnemers waarschijnlijk even zullen moeten wachten, maar waar ze gedurende de dag ook regelmatig langs zullen lopen. Op deze tafel mag u een stapel folders, kortingsbonnen of ander reclame materiaal neer (laten) leggen, zodat de deelnemers bij interesse deze informatie mee kunnen nemen. Hiermee bereikt u eenvoudig onze doelgroep! Wij zullen u het postadres laten weten waar het materiaal heen gestuurd moet worden en een factuur die vooraf te voldaan moet worden. De kosten hiervoor zijn EUR 50,00.

Welke optie u ook kiest, of een combinatie van opties, wij zijn er enorm mee geholpen!

Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar symposium-2Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuws

Agenda

18 nov
FTD Lotgenotendag over Mindfulness met Lize Jiskoot
Datum 18-11-23 1:00 pm - 4:00 pm
doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits