Interview Margreet Mantel in de Gelderlander

Als Jan Willem (51) hoort dat hij dementie heeft, doet hij niks: ‘Waarom troost je me niet’, vroeg Margreet

Jan Willem is nog maar 51 jaar oud als hij en zijn vrouw Margreet te horen krijgen dat hij lijdt aan een onbekende vorm van dementie. In één klap moet Margreet voor haar jonge man zorgen, is ze kostwinner, moeder en vader tegelijk voor haar kinderen van 9 en 13 jaar oud. Haar missie, de afgelopen jaren? Zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten wat fronto-temporale dementie is. „Je ziet je man, hij staat naast je, maar hij is er niet meer.”

De eerste zinnen van een mooi interview met Margreet Mantel door journaliste Josselin Gordijn in het AD en nu ook in de Gelderlander.

Margreet heeft al vele interviews gegeven in kranten, tijdschriften en ook op TV, om FTD meer bekend te maken bij het grote publiek en met succes! FTD staat vele malen beter op de kaart dan 10 jaar geleden en daar heeft zij heel veel aan bijgedragen. 

Zou jij ook weleens jouw persoonlijke verhaal willen vertellen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen we contact met je op. Wij worden regelmatig benaderd door de pers. 

Lees hier verder voor de rest van het interview.

Nieuws

Agenda

Geen activiteiten gevonden
doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits