Afstudeerder zoekt mantelzorgers

Wij zijn benaderd door Nikki die haar afstudeeropdracht doet bij ALzheimercentrum van het VUmc, onderbegeleiding van Freek Gillissen. Onderstaande "brief" legt ze uit wie ze is en wat ze wil bereiken.

 

 

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Nikki, ik ben 25 en studeer aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik schrijf momenteel mijn afstudeeropdracht voor het Alzheimercentrum van het VUmc. Mijn begeleider is Freek Gillissen, misschien wel een bekende voor u. Voor mijn onderzoek ben ik hard opzoek naar mantelzorgers die ik wat vragen zou mogen stellen. 

U vraagt zich vast af wat ik dan doe voor mijn opdracht. Ik wil met mijn afstudeeropdracht onderzoeken hoe mantelzorgers omgaan of om kunnen gaan met het ontremde gedrag wat voor kan komen bij patiënten met de gedragsvariant van FTD. Ik wil voor het Alzheimercentrum een training gaan samenstellen die zij uiteindelijk in zouden kunnen zetten om mantelzorgers handvatten te bieden om met het ontremde gedrag van hun geliefde om te gaan. 

Naast onderzoek in de literatuur ben ik opzoek naar ervaringsdeskundigen zoals u. Ik zou graag wat vragen stellen over waar u tegenaan loopt, hoe u met het veranderende gedrag omgaat, wat u mist in de handvatten die u aangeboden zijn en nog meer. Ik zou hiervoor bij u langs kunnen komen of telefonisch of middels skype de vragen kunnen stellen. Ik denk dat de gesprekken ongeveer 30-40 minuten duren. Mochten we het telefonisch doen, zijn de kosten uiteraard voor mij. 

Ik hoop van u te horen.

U kunt mij bereiken via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of telefonisch: 0619913550

Met vriendelijke groeten,

Nikki''

Deze site gebruikt cookies.

Als u geen cookies wilt gebruiken, stel dit dan in bij uw browser.

Ik begrijp het