11 maart 2017 ; 37e FTD lotgenotendag. Casemanagement

Beste allemaal,

 

Graag heten we jullie welkom op deze FTD lotgenotendag. Die in het teken staat van casemanagers/casemanagment. Gerben Jansen komt bij ons en we kunnen hem vragen stellen over casemanagement. Gerben is onder andere expert bij Alzheimer Nederland en staat daarom ook op www.dementie.nl. Leer Gerben alvast een beetje kennen door te kijken naar zijn introductiepagina. Ook staat er een verhaal over #FTD. 

 

Graag ontvangen wij van te voren vragen waar jullie antwoorden op zouden willen zien, kunnen we deze vast goed bekijken en zien waar de meeste vragen over gaan. Maar natuurlijk kan het ook ter plekke, naar aanleiding van het gesprek. Er is veel beweging over casemanagement... wel/niet... en beweging over de zorg, jong dementie.

 

Opgeven graag : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Na aanmelding sturen we een bevestiging met informatie.

De dag begint om 13.00, dit is een uur eerder dan normaal. We hebben dus ook langer de tijd om met elkaar in gesprek te gaan, Gerben begint wel rond 14 uur. Mooie inloop. We merken dat contact met elkaar heel erg waardevol en mooi is.

Je verhaal vertellen, je ei kwijt kunnen, herkenning en erkenning of gewoon alleen luisteren, alles kan en mag...

 

Rode Kruis Utrecht Midden Koningsweg 2

tot 11 maart!

Groeten

Marjan en Margreet