Oproep voor jonge mensen met dementie

Dit is een oproep van Alzheimer Nederland - Amstelland en Meerlandenan-amstel

Je bent nog niet zo oud, je hebt misschien een baan, een partner, kinderen die nog naar school gaan en dan hoor je dat je aan dementie lijdt. De wereld stort in, ook voor de mensen om je heen. Wat moet je doen, wat moet er gebeuren?
Herkent u zich hierin? Dan kunnen we elkaar helpen!
De Afdeling Amstelland en Meerlanden van Alzheimer Nederland wil passende begeleiding en ondersteuning in de regio regelen voor jonge mensen met dementie en hun naasten (partners, kinderen en mantelzorgers). Wij doen dit in samenwerking met onder meer het VUmc. Uw hulp hebben we daarbij echter ook nodig. We willen beginnen met het organi-seren van een lotgenotendag in het vroege voorjaar van 2017. Daar kunt u elkaar ontmoeten en kunnen wij samen met u plannen maken wat verder te doen.
Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden? Of wilt u meedenken? Neem dan contact op met Jeantien Brugma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of 0623708097. U kunt meer informatie vinden op https://www.alzheimer-nederland.nl/jongdementie.