Ratrace Coast 2 Coast I

Beste mensen, even voorstellen, ik heet Michel Mulder, ik heb ongeveer een jaar geleden besloten om een sponsoractie voor FTD Lotgenoten te gaan doen;
De ftd lotgenoten-webmaster heeft me verzocht om een blog bij te houden, jullie op de hoogte te houden van wat er gebeurt tijdens de voorbereiding en straks ook de uitdaging, de Schotland tocht (coast to coast) zelf. toen ik in september 2014 op jullie site aan het bladeren was, zag ik de actie die Geller Agterberg had ondernomen; ik vond dat een enorm goed en tot de verbeelding sprekend idee, en ik besloot ditzelfde in 2015 te gaan doen.
Inmiddels zijn we elf maanden verder; ik heb vorig jaar eerst met een arts gesproken, om globaal in te schatten of ik zo’n tocht zou kunnen volbrengen; ik ben in juni 59 jaar geworden. Er werd me gezegd,dat ik veel zou moeten trainen, rustig opbouwen, en ook wat geluk hebben met hoe het kraakbeen en de pezen in de benen er aan toe zijn. Even afkloppen, tot nu toe gaat het behoorlijk blessurevrij. Ik ben onmiddellijk lid geworden van een hardloopclub hier in Delft; de training is twee keer per week, weer of geen weer; als test heb ik me opgegeven voor de Bruggenloop in Rotterdam, 15 km, en de CPC halve marathon, 21 km, in maart in den Haag; aan deze laatste hield ik wel een blessure in mijn knie over, waardoor ik een paar weken niet kon trainen; dan slaat de schrik je om het hart; toch bleek de klacht over te gaan en vanaf april kon ik weer aan de gang; inmiddels had ik ook een mountainbike gekocht, een mooie fiets, ik had nog nooit een nieuwe fiets gekocht, dus dat was echt een feestje. Daarmee ging ik in het voorjaar aan de slag, trainen door hier in de buurt rondjes te gaan rijden, daarna ben ik ook naar een mountainbike parcours gegaan in Vlaardingen, dan leer je off road te fietsen, op heuveltjes, door plassen en rul zand; intussen ben ik ook op enkele andere parcoursen geweest, in Overijssel, en met het gezin zijn we op vakantie naar het oosten van Polen gegaan, we hadden nog 2 bikes geleend, zo konden we met ons drieën door de Poolse bossen racen. Nu begint de tijd te dringen, de tocht is 12 en 13 september.

Nieuws

Agenda

21 mei
60e FTD Lotgenotendag
Datum 21-05-22 1:00 pm - 4:00 pm
Boek deze activiteit!
2 juli
61e FTD Lotgenotendag
Datum 02-07-22 1:00 pm - 4:00 pm
10 sept
62e FTD Lotgenotendag
Datum 10-09-22 1:00 pm - 4:00 pm
24 sept
FTD Symposium - Reehorst
Datum 24-09-22 9:30 am - 4:30 pm
12 nov
63e FTD Lotgenotendag
Datum 12-11-22 1:00 pm - 4:00 pm
doneren via geef.nl
best practice
nieuwsflits