NRC Charity Awards 2014

NRC v4 smallDe FTD lotgenoten doen mee aan de NRC Charity Awards 2014 en dingt mee naar de prijs; een grote advertentie in het NRC.

UPDATE:

De uitslag!

 

Afgelopen woensdagmiddag 24 september werden de NRC Charity Awards 2014 uitgereikt aan de winnaars van de vakjuryprijzen en de publieksprijzen. De Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Resto van Harte, Vluchtelingenwerk Nederland en Choice for Youth and Sexuality waren de winnaars van de Vakjuryprijzen. De Publieksprijzen werden uitgereikt aan de Vogelbescherming, de Dierenbescherming, Vereniging Rembrandt en de ME/CVS Stichting Nederland.

Wij zijn met 71 stemmen een prima middenmoter.  Volgende keer hopelijk een stap hoger!!

 

Wat zijn de NRC Charity Awards?

De NRC Charity Awards bestaan dit jaar uit acht prijzen: in vier categorieën (t.w. Dierenwelzijn, Hulpverlening, Natuur & Milieu, Maatschappij en Welzijn) wordt een vakjury- én een publieksprijs uitgereikt. Zowel de vakjury- als de publieksprijs bestaat uit een spread (2/1 full colour) in NRC Handelsblad en/of nrc.next. Beide prijzen vertegenwoordigen een waarde van maximaal € 75.000,-. De NRC-jury, bestaande uit Peter Vandermeersch en Marc van Gurp aan de slag om uit alle inzendingen 24 advertenties te nomineren voor de vakjuryprijzen.

 

NU KUNT U STEMMEN -> Ga direct naar de site

A.s. maandag 28 juli start om 12:00 uur de stemfase van de NRC Charity Awards 2014. Bezoekers van de site kunnen stemmen op de advertentie die zij het best, mooist of meest indrukwekkend vinden. Stemmen kan van maandag 28 juli (12:00 uur) tot en met maandag 15 september 2014 (12:00 uur). Op 24 september 2014 worden de winnaars van de NRC Charity Awards bekend gemaakt.

Als we winnen is dit natuurlijk een enorme mooie kans om met FTD in het nieuws te komen dus stem allemaal!!!