Financiele informatie

FTD Lotgenoten is de "handelsnaam" van Stichting Pick's Lotgenoten.

Vestingingsadres: Lisdodde 22
2632 DJ Nootdorp

Bankrekening:
NL56 INGB 0004 618734

Kamer van Koophandel:
27276959

De stichting Pick´s lotgenoten heeft geen winstoogmerk en geen leden. Mensen die te maken krijgen met de ziekte moeten zonder belemmeringen gebruik kunnen maken van de diensten van de stichting. Ook hebben we geen loonkosten. Bestuur en vrijwilligers ontvangen alleen onkostenvergoeding voor gemaakte kosten.

Wat hebben we wel? Kosten voor de bijeenkomsten, de website, de kamer van koop handel en dergelijke administratieve kosten.
Deze kosten worden gedekt door vrijwillige donaties en giften. Mocht u een gift willen doen, dan kan dat natuurlijk door een overschrijving of eenvoudig via de doneer-knop


ANBI

Per 1-1-2012 door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beoogende Instelling. Ingevolge de huidige regelgeving met betrekking tot de ANBI status hebben wij hier de benodigde informatie geplaatst.


Jaarverslagen

Dankzij donaties en giften kunnen we informatie verstrekken en lotgenoten ondersteunen. Hier treft u de jaarverslagen van de stichting:

Mocht u toch nog vragen hebben, schroom dan niet om ons om uitleg te vragen. Ons beleidsplan kunt u downloaden door middel van de link hier onder