Symposium banner

Alzheimer Café Dordrecht - Het Parkhuis : FTD

Kalender
Externe events
Datum
06.17.2019 7:00 pm - 9:00 pm
Locatie
Het Parkhuis

Beschrijving

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 17 juni een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis” Haaswijkweg Oost 69a, 3319GB  Dordrecht, tel. 078-622.00.00.

De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt ca. 21.30 uur.

De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

MIJN PARTNER HEEFT FRONTOTEMPORALE DEMENTIE

Te gast zijn Hetty Litz en Henry Rabbers. Zij zijn als mantelzorgers dagelijks be- trokken bij de zorg voor hun partners met Frontotemporale dementie (FTD). Vanuit die persoonlijke betrokkenheid leggen zij uit wat FTD is en wat de ingrijpende gevolgen ervan zijn voor het dagelijks leven, contacten met belangrijke anderen en de eigen relatie.

 

Door Visser & Friends verzorgen het muzikale intermezzo.  

 

doneer knop
nieuwsflits